Hjemmelaget kosmetikk, Hud, Naturlig skjønnhet, Ren kosmetikk

Lag din egen detoxmaske med aktivert kull & aloe vera

[Inneholder kommersielle linker]

Det er få ingredienser som gjør huden min renere enn aktivert kull, og nå har jeg fått helt dilla på den sorte ansiktsmasken min som jeg lager selv. Aktivert kull har nemlig noen helt eksepsjonelle utrensende egenskaper og trekker ut smuss, urenheter og overflødig olje fra porene og gjør dem mindre synlige.

Denne masken er superenkel å lage selv, og den gjør matt og livløs hud strålende ren på null komma niks. Mens kullet gjør jobben med å rense ut, virker aloe veraen beroligende og tilfører fukt og næring.

Aktivert kull har eksepsjonelt utrensende egenskaper og trekker ut smuss, urenheter og overflødig olje fra porene og gjør dem mindre synlige.

Detoxmaske med aktivert kull & aloe vera:

Hell 1 pakke med S.W. Basics Activated Charcoal i en liten skål. Tilsett litt og litt Aloe Vera Juice fra NaturligOlie og rør til du har en kremete blanding (bruk gjerne treskje eller ispinne). Smør masken på ren hud. La den sitte i 10 minutter og vask av med lunkent vann. Voíla – farvel, store porer, og hei ultraren hud!

TIPS: Produkter som inneholder aktivert kull er kjent for å kunne være litt vanskelig å vaske bort. Dersom du er bekymret for dette kan du påføre masken på fuktig hud, eller smøre et tynt lag med en olje på huden før du påfører masken. Bruk en ansiktsrens etter bruk dersom det likevel er igjen rester på huden.

Denne masken er superenkel å lage selv, og den gjør matt og livløs hud til strålende ren på null komma niks.

Her finner du Activated Charcoal fra S.W. Basics>>

Og her kan du bestille Aloe Vera Juice fra NaturligOlie>>

photos by Marla Christiansen / apartmenttherapy.com

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR