Protect bath & body oil fra Therapie bidrar til å lindre symtomer på forkjølelse og influensa. Essensielle oljer styrker immunforsvaret når du føler deg svak og har behov for pleie og ro.
Kropp, Kroppsolje, Kroppspleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Hvorfor du bør bruke kroppsolje med aromaterapi i vinter

[inneholder kommersielle linker]

Hvis du frykter at aromaterapi er noe kompliserte og mystiske greier kommer du til å digge de smarte produktene fra Therapie. De er nemlig spesialdesignet av en av verdens aller beste aromaterapeuter, og får deg til å senke skuldrene, sove bedre, puste bedre og få mer energi i hverdagen på en utrolig enkel (og velduftende) måte.

Aromaterapi møter luksuriøs og effektiv kroppspleie

Den anerkjente aromaterapeuten Michelle Roques-O’Neil har over 30 års praktisk erfaring med banebrytende innovative behandlinger, og er kåret av Vogue til en av de 10 beste aromaterapeutene i verden. Hun har formulert Therapie med det ypperste innen aromaterapi og urteingredienser for å gjenoprette et energinivå i ubalanse, lindre stress, gi følelsesmessig velvære eller rett og slett gi deg en god natts søvn.

Equilibrium Bath and Shower Essence kombinerer effektiv aromaterapi og mykgjørende oljer som virker beroligende og balanserende, og er superenkel å bruke i dusjen eller i badevannet.

Ro, balanse og silkemyk hud i dusjen

Nå som vinteren er like rundt hjørnet sverger jeg til Equilibrium Bath and Shower Essence. Den kombinerer effektiv aromaterapi og mykgjørende oljer som virker beroligende og balanserende, og er superenkel å bruke i dusjen eller i badevannet.

  • Equilibrium Bath and Shower Essence er spesielt utviklet for å løse opp i spenninger og roe ned stressede nerver.
  • Enten du er stresset, litt deppa eller sliten, gir denne behandlingen indre ro og balanse.
  • Eterisk olje av persisk rose gir en følelse av velbehag, mens neroli, bitterappelsin og blodappelsin virker beroligende på nervesystemet.
  • Duften av jasmin virker oppløftende, fragonia, frankincense og lavendel gir ro og styrke, mens sandeltre virker styrkende på sinnet og trekker deg «ned på jorda».

Jeg synes Equilibrium Bath and Shower Essence virkelig holder hva den lover. Den milde duften roer godt ned og det føles skikkelig ut som en dyp behandling. Dessuten blir huden utrolig myk og glatt, takket være den lette aprikoskjerneoljen som de eteriske oljene er blandet i. Jeg bruker den rett på våt hud i dusjen, men du kan også helle en kork av oljen i badevannet.

Bestill Equilibrium Bath and Shower Essence her>>

Protect Bath & Body Oil fra Therapie er nøye sammensatt av sykdomsbekjempende eteriske oljer

Smør vekk forkjølelsen

Det første jeg gjør når jeg kjenner en forkjølelse komme snikende er å kaste i meg en ingefærshot, ta en lang varm dusj og smøre meg med Protect Bath & Body Oil. Jeg føler virkelig at denne tar brodden av forkjølelsen, roer ned hoste og åpner tette bihuler.

Protect Bath & Body Oil er nøye sammensatt av sykdomsbekjempende eteriske oljer:

  • Fragonia: En unik ny olje som styrker luftveiene og reduserer inflammasjon og muskelsmerter.
  • Niaouli: Motvirker tette bihuller og virker energigivende.
  • Frankincense: Virker beroligende og styrker immunforsvaret.
  • Lavendel: Bakteriehemmende olje som roer sinnet og demper hodepine.
  • Timian: Booster immunforsvaret, åpner tette bihuller og virker energigivende.

Oljen smører du rett på fuktig hud etter dusjen. Den er dessuten perfekt til et deilig fotbad eller som badeolje.

Her kan du shoppe Protect Bath & Body Oil>>

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR