Makeup, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Highlight-triksene som fremhever sommergløden

Jeg synes highlight er et must året rundt, men særlig om sommeren er det genialt for å fremheve gløden i huden. Når du er brun kan du dessuten bruke enda mer av produktet, uten at det ser unaturlig ut. Perfekt for en highlight-frik som meg ;)

Om sommeren trenger huden mye fukt og pleie og da er det aller best med en highlighter i kremform. Som så mange andre makeup-artister verden over, er min absolutte highlight-favoritt Living Luminizer fra RMS Beauty. Den lette og myke konsistensen gjør påføringen til en lek, og highlighteren smelter perfekt inn i huden, uten å etterlate noe glitter eller skimmerpartikler. Den får huden til å stråle om kapp med sola, og fremhever brunfargen din på en naturlig og sexy måte.

living_luminizerHer skal gi deg de smarteste triksene til hvordan du bruker highlight både i ansiktet og på kroppen for å fremheve sommergløden din:

ANSIKT:

  • Påfør highlighteren til slutt i sminkerutinen din, altså etter eventuell foundation og/eller pudder.
  • Bruk fingertuppen til påføringen.
  • Legg highlighteren på kinnbena, over neseryggen, på brynsbenet, på tinningen, litt på øyelokkene og i øyekroken og på amorbuen.
  • Påfør litt og litt og bruk fingertuppen til å jevne produktet forsiktig inn i huden.

TIPS! Har du smale lepper kan du få de til å se større ut ved å legge litt highlighter på midten av underleppen etter at du har tatt på leppestift. Hello, Angelina!💋

Sjekk også ut denne how-to videoen fra RMS Beauty:

KROPP:

  • For å fremheve sommergløden på kroppen kan du legge highlighter på skuldrene, på kragebenet, i halsgropen, litt på brystet, på hendene og føttene og på fremsiden av leggene.
  • Når du legger highlighter på kroppen kan du være litt røffere med påføringen enn i ansiktet. Påfør med fingertuppene og bruk fingrene til å smøre produktet lett utover.

TIPS! Bruk en tørrbørste eller en kroppsskrubb og en god kroppsolje på huden før du påfører highlighteren på utvalgte steder. Da kommer gløden i huden virkelig godt frem.

Photo via Absorb

Photo via Absorb

Og du, har du ikke fått vært så mye ute i sola i sommer og vil jukse deg til en solkysset look kan du gå for en bronzer istedenfor highlighter. Jeg digger Buriti Bronzer fra RMS. Legg den der du normalt ville blitt brun av sola – på kinnbena, over nesen, litt øverst på pannen, på brystet og skuldrene ;)

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR