Ansiktsolje, Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Her er den perfekte oljen etter en lang sommer

[Inneholder affiliatelinker]

Jeg har brukt nypefrøolje som ansiktsolje i hele ferien, og jeg tror aldri huden min har holdt seg så fin gjennom en hel sommer noen gang. Den gir akkurat passe med fukt, er proppfull av næring og gir en utrolig fin glød til huden. Her kan du lese mer om A’kin Pure Radiance Rosehip Oil som jeg har brukt i sommer.

Derfor er jeg så glad og spent for å endelig kunne dele nyheten med dere som nå har kommet fra A’kin!

Hør bare her: Nyheten A’kin Brightening Rosehip Oil kombinerer den prisvinnende, økologiske nypefrøolje-formulaen med C-vitamin, som booster kollagenproduksjonen, virker lysnende på pigmentflekker og jevner ut hudtonen, har antioksidant-effekt og reduserer synligheten av UV-skader i huden. I tillegg er den tilsatt kaldpresset, økologisk makademiaolje, som har veldig like egenskaper som hudens eget sebum og forebygger derfor tilstoppede porer og gjør huden silkemyk. Yesss, please!!

Brightening Rosehip Oil er perfekt etter en lang sommer med mye soling, i tillegg til forurensningen som huden din har vært utsatt for om du ferierte i en storby. Den jevner ut hudtonen, virker reparerende på hudteksturen, reduserer tegn på solskader og virker beroligende på stresset hud. Ved jevnlig bruk blir huden mer strålende, sterkere og fastere.

C-vitamin er et vannløselig vitamin og en veldig flyktig antioksidant. Men ved bruk av den aller nyeste bioteknologien har A’kin greid å utvinne C-vitamin som bearbeides til en fettløselig formula. Dette sikrer at C-vitaminet holder seg stabilt og effektivt. Når denne fettløselige formulaen kommer på huden frigjøres det intakte C-vitaminet og alle de gode egenskapene blir tilgjengelig for huden.

Brightening Rosehip Oil passer alle hudtyper. Du kan bruke den både morgen og kveld, enten alene eller i kombinasjon med et serum. Bruk 3–4 dråper som du masserer inn med fingertuppene i ansiktet og på brystet.

Her kan du lese mer om Brightening Rosehip Oil.

Jeg vet i allefall hva jeg kommer til å smøre huden min med i høst 😉

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Eli 3. juni 2018

  Hei,
  Jeg er rødhåret med fregner og har ikke behov for at de jevnes ut / forsvinner – elsker hver og en av dem :))
  Vil dette være en bivirkning for fregner – ikke bare pigment-/aldringsflekker? .. «booster kollagenproduksjonen, virker lysnende på pigmentflekker og jevner ut hudtonen«
  Hva vil være en god alternativ olje om det ovennevnte er tilfelle?

  sommerhilsen fra eli

  • Reply Birgitte 3. september 2018

   Hei og beklager sent svar! Neida, den vil ikke redusere fregner og føflekker osv ;) Så denne kan du trygt bruke!

  DIN KOMMENTAR