Naturlig skjønnhet, Ren kosmetikk, Shopping

Grønt & skjønt under juletreet

Her får du 6 julegavetips som passer enhver økofrøken.

1. Neglelakk fra Treat Collection: Fantastiske neglelakker som holder lenger enn noen annen giftfri neglelakk jeg har testet. Et vell av fine farger å velge i. Husk base- og top-coat for best resultat. Neglelakkfjerneren er også god – fullstendig fri for kjip kjemi og sterk lukt. Treat Collection finner du på Pureskin.no.

2. Antioksidant ansiktsserum fra Lykke by Julie: Dette norske merket var frem til nylig en uoppdaget perle for min del. Ansiktsserumet er proppfullt av næring for tørr vinterhud og har en fresh og oppfriskede duft. Passer alle hudtyper. Sjekk ut denne og Julies andre produkter på Lykkebyjulie.com.

3. Raw Gaia Bamboo and Prunice Exfoliator: Åh, Raw Gaia altså – jeg har vært frelst i mange år, og håper mange flere får øynene opp for disse utrolig gode og økologiske produktene nå som de endelig er kommet til Norge! Denne peelingen er laget av bambus og pimpstein som slipes til et glatt fint pulver og som effektivt og skånsomt fjerner døde hudceller og gir ny glød. Du finner den på Naturboden.no.

4. Resurrection Bath: Revitaliserende og stimulerende badesalt som gir kroppen en skikkelig dyprens. Perfekt når julestria er over og man føler seg litt slapp etter all julemat, vin og godis. Med økologisk grønn leire, sjøgress, havsalt og spirulina. Kjøpes på Pureskin.no.

5. Golden Kiss Body Oil Limited Edition fra Rudolph Care: Dette er partyversjonen av den eksklusive og prisvinnende Acai Body Oil, som lenge har vært en av mine favoritter. Den er tilsatt et streif av gullskimmer som gir huden perfekt glød på alle julens fester. Oljen trekker lett inn i huden og føles ikke fet. Denne finner du på Rudolphcare.dk.

6. Duftlys fra Neom: Verdens beste duftlys, spør du meg! Laget med naturlig vegetabilsk voks og 100 % naturlig duft fra eteriske oljer. De koster en del, men brenner i 55 timer. Og så har hvert lys ulike aromaterapeutiske egenskaper, så her kan du velge akkurat det som passer best til din kjæreste, søster, mor eller venninne. Perfekt gave til den som har ”alt” ;). Neom får du på Gimle Økologiske Parfymeri og på nettbutikken deres Parfymeri.no.

Og du, hvis du heller vil lage gavene selv i år, får du masse tips her :)

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

4 KOMMENTARER

 • Reply Carita 10. desember 2015

  Oppdaget selv Raw Gaia da jeg var ca 22, men det var dyrt å bestille pga toll! Det siste jeg bestilte var en krukke med krem, den totale summen kom over 700 kroner, og det var faktisk ikke den største krukken. Men skal bestille fra den norske nettbutikken så fort jeg får mulighet!

  • Reply Birgitte 10. desember 2015

   Da er det supert at det endelig er i Norge!

   Og så hjelper det jo litt at grensen for toll+moms er hevet til 350,- hvis man vil bestille fra utlandet :)

 • Reply RisRosOgKlaging 10. desember 2015

  Supert blogginnlegg!

  Jeg lurte på om du kan anbefale noen gode puter, dyner og senger som ikke er så giftige? Har lyst på ny sovepute, men er utrolig usikker på hva jeg skal velge, ikke vet jeg hva jeg bør se etter heller. Hadde også gjort seg med en ny seng, men er redd for å kjøpe en giftig madrass (ikke at den jeg har nå ikke er giftig…) så vanskelig alt dette.

  Håper du får en kjempeflott helg når den kommer! : )

  • Reply Birgitte 11. desember 2015

   Jeg anbefaler puter og dyner uten dun (er ikke dyrevennlig), og som er merket med svanemerket og/eller Öko-tex. Selv har jeg dyne fra Høie som heter Allergo, den er kjøpt på Jysk og er anbefalt av NAAF og er Öko-tex-merket. Høie har også pute i samme variant. Se også etter Svanemerket når du kjøper madrass, her er en oversikt: http://www.svanemerket.no/search/?q=madrass&t=8,9.

   God helg! :)

  DIN KOMMENTAR