Giveaway, Kropp, Naturlig skjønnhet, Ren kosmetikk, Renere liv

Fig+Yarrow give-away!

I samarbeid med PureSkin.no gir vi deg som har lest RENERE LIV sjansen til å vinne den utrolig lekre Cardamom+Coffee Body Scrub fra Fig +Yarrow 🌿

Fig+Yarrow Cardamom+Coffee Body Scrub er en forfriskende blanding av oppstrammende, eksfolierende og antioksiderende ingredienser for glatt og smidig hud. Pure Skin.no er de eneste i Norge som fører de fantastiske produktene fra Fig+Yarrow. Les mer her.

DETTE GJØR DU FOR Å DELTA:
Tina og jeg er i gang med noen nye og spennende RENERE LIV-prosjekter, og vil gjerne ha din hjelp. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å fortelle oss hva du kunne tenke deg å lære mer om etter at du har lest boken vår. Hvilke spørsmål sitter du igjen med, og var det noe du savnet i boken?

Legg igjen ditt svar i kommentarfeltet. Vi trekker en heldig vinner 1.mai!

Takk for at du deltar!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

14 KOMMENTARER

 • Reply Trude 12. august 2016

  Stas å få den flotte boka i bokhylla – klar for del 2 :-)
  Jeg hadde ønsket meg mer om surdeig, noen sier at man ikke får de negative effektene selv med hvetemel – kan det stemme? Fermentering for nybegynnere hadde også vært kjekt, og jeg blir av og til litt usikker hvis jeg skal lage egne smoothies for eksempel, og ikke følger en oppskrift; hva skal man tenke på – protein, fett osv, hva er mengdeforhold hvis man skal ha en mettende og sunn smoothie. Oljer og behandlinger til strekkmerker og slapp hud etter vekttap… hvor kan man handle ISUN-produkter når man er ute og reiser… Hvilken slowjuicer bør man investere i…

 • Reply Karoline 2. mai 2016

  Superfin bok!! ❤️
  Men jeg lurer litt på om ting som natron og sitron egentlig er ok å putte på huden. Det har jo en helt annen pH en hudens naturlige, og frarådes sterkt av en hudpleier jeg følger.
  Hun fraråder også essensielle oljer til bruk på huden. Mens en annen dame jeg så en film av, var helt frelst.

 • Reply Anja Elisabeth 1. mai 2016

  Hei! Super bok! Jeg er superinteressert i å vite mer om aromatiske oljer, surdeig og fermentert mat! Gjerne også kombucha, kimchi ++ ALT som skal være den «gode gammeldagse supermaten», og som heller ikke koster skjorta ;)

 • Reply Silje 30. april 2016

  Hei!
  Enig med flere over – litt usikker på hud og olje – en litt grundigere guide der. Kanskje med støtte fra noen som er innenfor den «konvensjonelle hudpleien» (eller er det ønsketenkning?)….
  Jeg kunne tenke meg å få flere tips til hvordan få til å være en grønn familie – som lever i et samfunn der resten ikke nødvendigvis er det – litt om oppdragelse og pragmatisme i en travel hverdag med barn som møter ulike krav og forventninger til mat og forbruk…
  Og flere matoppskrifter – bruker pizzaoppskriften fra Renere mat jevnlig, og ellers bønneposteien og cashewosten på pizzaen. Ja takk til flere middagsoppskrifter!
  Synes ellers det er litt vanskelig å navigere i den alternative jungelen også – er jo big business det også – kanskje noen tanker om det?
  Takk for mange gode tips samlet mellom to permer! :-)

 • Reply Kine Malen 30. april 2016

  Hei
  Jeg er veldig glad i boken deres og bruker den ofte som inspirasjon og som «kokebok». Jeg har også varmt anbefalt den til flere venninner som er blitt like hekta på en renere livsstil som meg og dere. Jeg liker veldig godt at oppskriftene er så gjennomtenkte og virkelig gode. Jeg savner enklere veiledning til å finne gode produkter, for kosmetikk og oljer. Dere har en fin liste om luksus til budsjett, men jeg har slitt med å finne flere av disse produktene på nett. De billigste alternativene har også vist seg å være ganske dårlige (det er jo ikke deres skyld, men de burde kanskje ikke engang nevnes;-)). Jeg har også brukt hud og hår-guidene mye, slik at jeg nå bruker oljer tilpasset min hud. Helt supert!!!

  Kanskje det også kunne vært litt flere råd om hud og hårprodukter som er mer trygge å kjøpe?

  Takk for god innsats på området, gleder meg til neste (bok?)-prosjektet deres:-)

  Vennlig hilsen
  Kine Malen

 • Reply Martine 28. april 2016

  Jeg sitter akkurat og leser ferdig boken deres etter å ha lånt den på biblioteket, men tror nesten jeg må kjøpe den også (kanskje brukt?), for den er et veldig kjekt oppslagsverk.

  Det siste året har jeg pga sykdom blitt veldig miljøbevisst og det som sjokkerer meg aller mest er HVORFOR i all verden det er tillatt å ha så mye rart i produkter vi omgir oss med? Jeg forstår at det kanskje begynte med at ting fikk bedre holdbarhet e.l., men jeg fatter virkelig ikke at det fortsatt i 2016 er lov til å putte så mye rart i mat, klær, vaskemidler, osv når det har så stor (påvist) skade på miljø og helse. Så jeg kunne gjerne tenkt meg å lese litt om hvordan dette gikk til og om det er andre ting man kan gjøre for å påvirke politikere og bedrifter til mer miljøvennlig atferd enn kun å velge miljøvennlige produkter.

  Jeg kunne også tenkt meg å lese miljøvennlige tips til smykker, hårfønere, rettetang, o.l. som mange jenter er opptatte av. Et kapittel om miljøvennlig hage hadde også vært kjekt!

  Takk for at dere engasjerer dere!

 • Reply Marie 28. april 2016

  Hei,
  Så spennende at dere er i gang med et nytt prosjekt. Jeg ønsker gjerne fler matoppskrifter, og også mer beskrivelser av oljer og esteriske oljer til ansiktet. F.eks en guide til hvordan føler man seg frem til sin personlige hudolje! Jeg følte det kunne vært mer info, siden jeg er litt redd for å ta på noe som gjør huden verre!!! Ellers gjerne et kapittel om babyprodukter <3 ha en fin dag :)

 • Reply J.S 26. april 2016

  Hei.Har kjøpt og lest boken.de jeg kunne ønske og lære mer om er oljer til bruk på hud.savner mere oppskrifter til hjemmelagd hudpleie og info. om norske nettbutikker som selger økologiske ublandede oljer.Ellers kunne jeg tenke meg en bok om bare naturleg skjønnhet og masse oppskrifter. mvh.joveig

 • Reply Caroline 26. april 2016

  Først og fremt, tusen takk for en super bok. En bok som rene liv har vært savnet lenge :) Jeg kunne tenke meg å høre mer om naturlig prevensjon. Hvilke alternativer har man for en mest mulig naturlig beskyttelse? Jeg har også blitt veldig hekta på fermentering. Så oppskrifter og tips rundt dette hadde vært supert!

 • Reply Elisabeth 25. april 2016

  Hei! Jeg eelsket boken deres! Hadde vært veldig flott å lese mer om oppskrifter med veldig få ingredienser, som er lett og lage men samtidig sunn og økologisk!
  Keep up the good work!

 • Reply Malin 24. april 2016

  Hei! Jeg er veldig fornøyd med boken deres,men skulle gjerne hatt flere mat oppskrifter. Da tenker jeg på smoothie’r,middager,dessereter og sunn godteri. Det hadde hvert supert om dere laget en bok nummer to hvor dere fokuserer mer på mat. Hilsen Malin.

 • Reply Monica Dybwad 24. april 2016

  Må tenke litt på dette. Det eneste spørsmålet jeg har per nå er om dere har en annen grønn lege dere anbefaler ift å få grundige blodprøver som sjekker alt av intoleranser, allergier og mangelvarer i kroppen? Jeg kontaktet henne dere anbefalte i boken, men hun var fullbooket og på flyttefot, og jeg skulle gjerne ha tatt en slik test. Det hadde også vært interessant å lese mer om hvordan mangel på vitaminer/mineraler og hva opphoping av slagstoffer i kroppen kan henge sammen med psykiske problemer.

  Eller: fantastisk inspirerende bok, som har renset hjemme mitt, og som påvirker alt av hva jeg smører på meg og stapper i meg!

  Mvh

  Monica

 • Reply Hanna 22. april 2016

  Hei Birgitte! Jeg elsker Renere Liv, og bruker daglig mange av tipsene derfra. Men jeg tar gjerne imot tips om grønne ferier, flere DIY hudprodukter (særlig mot celullitter og sorte prikker!), og gjerne tips om flere spennende bøker :)

  Tusen takk for både fantastisk inspo og nyttig info. God helg til deg og dine!

  Grønne klemmer fra Hanna<3

 • Reply Mona Pinfold 22. april 2016

  Jeg elsket boka, og kunne tenke meg å lære mer om virkningen av forskjellige aromatiske oljer. Hvilke oljer som funker best for hva og hvorfor. Samtidig å få vite hvor man får tak i de beste økologiske oljer.

 • DIN KOMMENTAR