Makeup, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Fargeguide: Slik velger du rett concealer til din hudtone

[Inneholder affiliatelinker]

Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker Un Cover-Up fra RMS. Den har en fantastisk formula, effektiv dekkevne og gir samtidig deilig fukt og pleie til huden. I tillegg er den lett å legge og enkel å friske opp i løpet av dagen. Du kan bruke den både som concealer under øynene, rundt nesen, på urenheter osv., og som en lett og duggfrisk foundation i hele ansiktet.

Men når man handler sminke på nettet er det ikke alltid enkelt å vite hvilken fargetone man skal velge. Derfor har jeg laget en liten guide til deg, som jeg håper kan være nyttig når du skal teste ut min favorittconcealer fra RMS.

RMS UN COVER-UP FARGEGUIDE:

Porselen – Du er hvit som snøen, har gjerne fregner og blir fort brent i sola. Du har gjerne en blålig, grønn eller rosa undertone i huden. Til deg passer RMS Un Cover-Up i fargen #000 best.

e803e257a2add4b0694e19df4b0bf6fb

Lys – Du har lys, nordisk hud, og kan også bli ganske raskt brent i sola, men får likevel litt brunfarge om sommeren. Du har gjerne en nøytral, gul eller rosa undertone i huden din. Til deg med rosa undertone passer Un Cover-Up i fargen #00 best, mens for deg med en gulere undertone er som regel fargen #11 bedre, særlig i perioder der du har vært mer ute i sola.

cate14

Medium – Huden din har en en naturlig beige eller gyllen tone, du blir raskere brun i sola, og du har gjerne en gul, oliven eller nøytral undertone. Til deg passer Un Cover-Up i fargen #11 best hvis du er i den lysere enden av medium, mens du som er mørkere kan bruke #22, som passer en mer gyllen og solkysset hud.

gisele-bundchen-estrela-da-capa

Lys brun – Du har kanskje indiske, brasilianske, sør-europeiske eller asiatiske aner, og har en lys brun hud med oliven eller gul undertone. Til deg passer Un Cover-Up i fargen #33 best.

Penelope-Cruz-Beautiful-Wallpaper

Brun – Du har en varm og gyllen hudtone, og du har gjerne undertoner fra grønt til gult eller mot rødt. Til deg er Un Cover-Up i fargen #44 finest, med sin mørke og varme farge. Denne kan også brukes til å skape en solkysset look eller til konturering hos deg med en lysere hudtone.

Tyra-Banks

Mørk brun – Du har en mørk hudtone, og gjerne en nøytral, gul eller rød undertone. Til deg er Un Cover-Up i fargen #55 best, med sin varme og gylne fargetone.

dark-gabrielle_union-650x487

Her finner du mer info om Un Cover-Up fra RMS.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

4 KOMMENTARER

 • Reply Louisa 28. januar 2017

  Hvor drøy er denne i bruk?

  • Reply Birgitte 30. januar 2017

   Jeg synes den er veldig drøy i bruk :)

 • Reply Marianne 27. januar 2017

  Kjøpte denne for en stund tilbake. Den er helt super! Jeg har psoriasis, og har slitt med å finne sminke som huden min tåler uten å bli rød og kløende. Føler meg alltid naturlig fresh når jeg har den på :)

  • Reply Birgitte 30. januar 2017

   Så fint å høre Marianne! :)

  DIN KOMMENTAR