Ansiktsolje, Detox, Hår, Hud, Kropp, Naturlig skjønnhet, Ren kosmetikk

Få frem vårgløden med ditt eget hjemmespa

[Inneholder affiliate-linker]

Jeg tror ikke det er mange som føler seg helt smashing på denne tiden av året, det gjør i hvertfall ikke jeg etter en lang og mørk vinter. Som mamma blir det dessuten sjelden man tar seg tid til kun seg selv. Hvis du også er lei av slapp, blek og gusten hud og tørt og livløst hår, bør du teste ut min oppskrift på hjemmespa. Sett på favorittmusikken, lag en deilig kopp te og ta deg en time til bare deg selv. Jeg lover at du kommer til å skinne både inni og utenpå etter denne behandlingen!

SLIK FINNER DU FREM TIL DITT MEST STRÅLENDE JEG IGJEN:

HÅR:

  • Gi hår og hodebunn fukt og pleie med en deilig hårmaske. Jeg digger masker som kan påføres i tørt hår, så slipper jeg å gå i dusjen først. Hydrating Mask Island Escape Edition fra Hello Hair er min favoritt. Den har en deilig tropisk duft, og er suveren på vintertørre lokker som skriker etter fukt og næring. Masser masken godt inn i hodebunn og hår, med spesielt fokus på tuppene. Sett håret opp i en topp og surr et håndkle rundt håret. Masken bør virke i minimum 30 minutter. Les mer om de naturlige hårmaskene fra Hello Hair her.

ANSIKT:

  • Begynn med en mild peeling. Påfør peelingen på fuktig hud og masser med lette sirkelbevegelser. Skyll godt av med lunkent vann. Så kan du gi huden en dyprens med olje. Påfør rikelig av en god ansiktsolje eller rett og slett bare vanlig økologisk olivenolje. Masser oljen godt inn i huden, før du legger en varm og fuktig klut over ansiktet. La den ligge til den er avkjølt, gjenta gjerne et par ganger. Bruk kluten til å tørke av oljen etterpå. Huden blir virkelig gjennomrenset av dette, og nå er den klar for en næringsrik maske. Påfør masken på tørr hud og la den virke mens du gir resten av kroppen litt TLC.

KROPP:

Untitled design

TIL SIST:

  • Skyll håret godt i dusjen, vask det med shampoo og påfør deretter balsam. Bruk god tid, og masser produktene godt inn i hodebunnen. Ansiktsmasken skyller du også av nå. Til slutt påfører du en deilig kroppsolje mens huden fremdeles er fuktig. For ekstra glød og en naturlig gyllen farge, kan jeg anbefale selvbruningskremene fra Chocolate Sun. Da dropper du kroppsoljen i dusjen og påfører selvbruningen på tørr hud når du kommer ut av dusjen. La den trekke godt inn før du kler på deg.

Og voilà! Skinnende blankt hår, strålende myk hud, og lekre brune legger – nå kan våren bare komme!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR