Grønn livsstil, Helse, Kosthold, Kosttilskudd, Naturlig skjønnhet, Spis deg vakker

Dette gjør probiotika for huden din

[Inneholder kommersielle linker]

Jeg har tatt tilskudd av probiotika av og på i mange år, og føler det gir en veldig positiv effekt på huden min, særlig i perioder med mye stress og ikke fullt så sunt kosthold. Faktisk merker jeg ganske stor forskjell i de periodene jeg ikke bruker det.

En balansert bakterieflora har nemlig vist seg å kunne påvirke positivt ved hudtilstander som akne, eksem, rosacea og psoriasis. Gode bakterier er dessuten viktig for utrensning av giftstoffer og frie radikaler, som kan forårsake tidlig aldring av huden med fine linjer og rynker.

Probiotika kan hjelpe tarmen med bedre opptak av vitaminer og mineraler som er essensielle for vakker og frisk hud.

Probiotika kan også hjelpe tarmen med bedre opptak av vitaminer og mineraler som er essensielle for vakker og frisk hud.

LES OGSÅ: Produktene som får huden i balanse igjen etter ferien

The Organic Pharmacy Daily Probiotics er et mildt probiotikatilskudd som styrker huden innenfra. Det er laget med 2 milliarder bakterier per kapsel. Og så inneholder det frukto-oligosakkarider (FOS), som har prebiotiske egenskaper (stimulerer veksten av gode bakterier i tarmen).

Du trenger bare å ta én kapsel daglig av The Organic Pharmacy Daily Probiotics – easy peasy!

Her finner du mer info The Organic Pharmacy Daily Probiotics>>

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

1 KOMMENTAR

  • Reply Lewis Ithan 14. november 2018

    Probiotika er utrolig viktig og effektiv. Vi vet at det er flere bakterier i oss og på oss enn våre egne menneskelige celler. Probiotika er nyttig for hudpleie.

  • DIN KOMMENTAR