Detox, Grønn livsstil, Helse, Kosthold, Kosttilskudd, Naturlig skjønnhet, Nøtter & frø, Plantebasert, Spis deg vakker, Supermat & greens

Dette er superfrøene som gir deg vakker hud innenfra

Det finnes mange frø som er proppfulle av fantastiske egenskaper for hud, hår og kropp. Men hvem har tid til å inkludere alle disse i kostholdet i en travel hverdag? Ikke jeg i hvertfall ;) Derfor blir jeg så glad når det dukker opp produkter som det jeg skal fortelle deg om i dag.

Intellimune® Antioxidant Super Seed Powder Complex fra Intelligent Nutrients er min nye oppdagelse på skjønnhetsfronten. Det beste med dette pulveret er at det kombinerer det ypperste av skjønnhetsboostende frø, samtidig som at det er utrolig praktisk å bruke – bare dryss det over maten, i kaffen, på yoghurten, på smoothien eller i juicen. Den nøtteaktige smaken passer til det meste. Det kan jo ikke bli enklere?

Hemmeligheten bak Intellimune® Antioxidant Super Seed Powder Complex er en perfekt kombinasjon av de mest effektive superfrøene naturen har å by på:

 • Svarte spisskummenfrø: Disse små frøene er utrolig rike på essensielle fettsyrer som styrker både hud, hår og negler. Svarte spisskummenfrø virker reparerende på huden og er fantastisk for både acne, psoriasis og eksem. De er også rike på vitaminer og mineraler, som beskytter, styrker, fukter og pleier huden. Frøene har dessuten anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper, mens det høye innholdet av antioksidanter beskytter huden mot tidlig aldring.
 • Druestener fra røde druer: Druestener er ekstremt rike på antioksidanter og beskytter derfor mot frie radikaler som skaper rynker og andre aldringstegn. Dessuten inneholder de stoffer med antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper.
 • Bringebærfrø: Disse er proppfulle av E-vitamin og andre potente antioksidanter, som sørger for en strålende og sunn hud. Blant annet inneholder de ellaginsyre, som har anti-aging effekt. De er også veldig rike på essensielle fettsyrer som styrker og mykgjør huden innenfra.
 • Gresskarfrø: I disse frøene finner du både E-vitamin, som sørger for en jevn hudtone, A-vitamin, som fremmer produksjonen av nye hudceller og virker reparerende på huden, sink og selen, som beskytter og styrker huden, og essensielle fettsyrer, som balanserer oljebalansen i huden.
 • Tranebærfrø: Disse superbærene er rike på både A-, C-, E- og K-vitaminer, som holder huden jevn og myk og som øker elastisiteten. De inneholder en balansert mengde med omega-3 og omega-6, som er viktige både for hud og kropp.

Ok, men kan jeg ikke bare drysse litt gresskarfrø på yoghurten og la være å spytte ut druestenene når jeg spiser druer, da? Vel, ikke helt. For å den terapeutiske effekten av disse superfrøene, må du nemlig spise veldig store mengder av dem. Intellimune® Antioxidant Super Seed Powder Complex er laget med tusenvis av sertifisert økologiske, kaldpressede frø, og sikrer at du får i deg store nok mengder i hver teskje til at det har effekt på hud, hår og negler.

I tillegg til at dette skjønnhetstilskuddet gir deg styrket, myk og vakker hud, gir det deg også påfyll av næringsstoffer som er viktige for kroppen – særlig nå som vinteren nærmer seg og vi trenger litt ekstra hjelp for å holde energien oppe og forkjølelser på avstand.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

5 KOMMENTARER

 • Reply Therese 28. oktober 2019

  Hvor kjøper du disse?

 • Reply Ruben 24. oktober 2016

  Hei!

  Flott, takk for det!

  Vet du om noen som tar konsulentjobber for å finne de mest helse og miljøvennlige produktene og materialene til bygging av hus?
  Det er en jungel av produkter der ute, og feks. Svanemerkede produkter trenger slettes ikke å være bedre enn ikke Svanemerkede produkter.

  Mvh. Ruben.

  • Reply Birgitte 28. oktober 2016

   Beklager, det vet jeg ikke. Hilsen Birgitte

 • Reply Ruben 18. oktober 2016

  Hei!

  Vet du om det er noen krydder, tørkede urter, salt ol. man bør eller skal ta pause ifra, og i så fall hvilke er det – og hvordan bør eller skal man gjøre det da?
  Jeg tenker da i forhold til om nyrer, lever, hjerte og kretsløp, hodet/hjernen og kroppen generelt trenger en pause fra enkelte krydder, tørkede urter, salt ol. av og til eller i perioder for og bla. rense dem ut av nyrer, lever, hjerte kretsløp, hodet og kroppen generelt? Eller bare rett og slett gi alle de nevnte organene, hodet og kroppen generelt fri fra enkelte krydder, tørkede urter, salt ol? Isåfall hvorfor bør eller skal man det?
  Eller bør eller skal krydder, tørkede urter, salt ol. tas konstant for og nettopp kontinuerlig rense og styrke nyrer, lever, hjerte og kretsløp, hodet/hjernen og kroppen generelt?

  Kan inntak av muskat/nutmeg eller svartpepper igjennom krydder føre til rus, helseskader eller potensielle helseskader?
  Hvor mye må isåfall til for at enten muskat/nutmeg og svartpepper, eller en kombinasjon av disse igjennom krydder skal gi enten rus, helseskader eller potensielle helseskader enten på kort eller aller helst lang sikt?

  Er det andre krydder eller urter en evt. bør begrense inntaket av, eller ikke innta fordi det kan gi enten rus, helseskader eller potensielle helseskader enten på kort eller aller helst lang sikt?

  Takk på forhånd.
  Mvh. Ruben.

  • Reply Birgitte 19. oktober 2016

   Beklager, det vet jeg ikke. Men jeg tenker alt med måte, og ikke vær redd for å bruke krydder, urter osv. i normale mengder i mat.

  DIN KOMMENTAR