Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Dette er serumet som har «alt»

[Inneholder affiliatelinker]

Jeg har testet et nytt serum som jeg er fullstendig bergtatt av. På den korte tiden jeg har brukt det har huden min blitt både jevnere i hudtonen, glattere og fastere og har fått en utrolig frisk glød. Selv om jeg ikke har mye problemer med huden til vanlig, bortsett fra en og annen rynke og at huden kan være litt sensitiv, ser jeg virkelig forskjell på huden min etter at jeg begynte med dette – jeg synes faktisk den ser bedre ut enn på veldig veldig lenge.

Det er en jungel av gode serum der ute, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Jeg mener at Advanced Serum fra ISUN har «alt», og enda litt til. Så er du på jakt etter det ultimate serum – then this is it!

Hør bare her:

Advanced Serum fra ISUN er proppfull av 100 % raw og ferske ingredienser:

 • Eksklusive stamceller fra planter, her fra appelsin, som både virker regenerende og reparerende og reduserer rynker.
 • Aloe vera-juice med ekstrakter fra gotu kola, life everlasting-blomster, hibiscusblomster, ginko biloba, plantain, grønn te, olivenblad og rosmarin.
 • Peptider fra alger, som stimulerer til produksjon av nytt kollagen i huden og gjenoppbygger hudens fibrer.
 • En rekke antialdrende og forebyggende antioksidanter fra oljer som granateplefrøolje, buritiolje, nypefrøolje og bringebærfrøolje.
 • Terapeutiske eteriske oljer, anerkjent innen naturmedisinen og brukt gjennom tusener av år, med helende, reparerende, beskyttende og nærende egenskaper.

_1180814

Jeg synes serumet føles som flytende gull på huden. Det trekker raskt og dypt inn og huden ser umiddelbart glattere og mer strålende ut, og jeg kjenner at serumet roer ned og balanserer huden min. Jeg rister flasken godt og påfører en liten mengde etter rens, og lar det trekke inn i omtrent ett minutt før jeg smører meg med ansiktsolje.

LES OGSÅ: Dette må du vite om serum

TIPS! Du kan også kombinere Advanced Serum med et annet hudpleieprodukt du bruker, for å tilføre det lille ekstra til huden. Eller du kan kombinere det med Algae Peptide Serum fra ISUN for et enda mer effektivt resultat (da påfører du Algae Peptide Serum før Advanced Serum).

Advanced Serum egner seg til alle hudtyper, uansett om du har normal, fet, tørr eller sensitiv hud, eller hudplager som akne eller rosacea.

Her finner du mer info om Advanced Serum.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Torill 12. september 2016

  Har i mange år brukt hudpleieprodukter frå Mary Kay, men no går alt i bosset. Lite miljøvennleg, dyrt og funkar ikkje. Skulle så gjerne hatt dine beste tips til dagkrem, rens og skrubb. Kan leite meg ihjel på alt som fins. På forhånd takk for hjelp.

  • Reply Birgitte 16. september 2016

   Hei Torill! Jeg anbefaler rens fra ISUN, se http://www.pureskin.no/manufacturers/isun, og deres Rhassoul Exfoliant er en fantastisk god skrubb. Jeg anbefaler ansiktsolje fremfor dagkrem. Her er det mye å velge i, så det kommer litt an på hudtypen din. Hilsen Birgitte :)

  DIN KOMMENTAR