Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Dette er multikremen som holder huden din myk hele døgnet

[Inneholder afilliatelinker]

Jeg elsker å bruke oljer i ansiktet og har sverget til det i en årrekke, men fra tid til annen dukker det opp en fantastisk krem som gjør at jeg bare bryte med oljeregimet mitt. Oleosomes Time Release Delivery Crème fra Odacité er et godt eksempel på det.

Dette er en multitaskende krem som er perfekt å blande med serumene fra samme serie (eller du kan bruke den som den er). Den leverer nemlig de aktive ingrediensene i serumene enda dypere inn i huden, og holder fuktnivået i huden balansert gjennom hele dagen og natten. Perfekt for tørst hud etter en lang vinter!

Hemmeligheten til kremen ligger i oleosomene, som er en type organelle som finnes i cytoplasmaet hos planteceller. Disse smelter i kontakt med huden, trekker dypt inn og gir en sakte og jevn tilførsel av det de inneholder av fukt og aktive stoffer. Derfor har Oleosomes Time Release Delivery Crème evnen til å holde huden din myk, glatt og strålende gjennom hele døgnet, og gjør at du får enda mer ut av serumene du eventuelt blander inn i den.

_MG_8496 (1)Oleosomes Time Release Delivery Crème er en lett krem som er rik på beroligende aloe vera, antioksiderende ekstrakt av hvit te, betennelsesdempende calendula, revitaliserende gulrotfrøolje – og ikke minst hyaluronsyre, som tiltrekker seg og holder på opptil 1000 ganger sin molekylvekt i vann, og dermed øker hudens fuktighetsnivå og reduserer tegn på fine linjer og rynker (jeg sa jo dette var en multikrem 😉).

Kremen er 83% økologisk og 100% plantebasert, og den er ekstremt tilpasningsdyktig:

 • Hvis du trenger litt ekstra glød, bland 2-3 dråper Dull Skin Serum Concentrate inn i kremen.
 • Hvis huden har utbrudd holder du kvisene i sjakk ved å legge til Oily-Acne serumet.
 • Den kan også brukes som en øyebehandling – bland den med Eye Contour Serum Concentrate, og bruk ringfingeren til å forsiktig klappe rundt øynene til den er absorbert.
 • Den kan selvsagt kombineres med alle de ulike serumene, som du kan lese mer om her. På den måten skaper du selv akkurat den behandlingen huden din har behov for for øyeblikket.
 • Oleosomes Time Release Delivery Crème passer alle hudtyper, selv den mest sensitive.

Her finner du mer info om Oleosomes Time Release Delivery Crème fra Odacité.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Ruben 16. mars 2017

  Anbefaler og bruker du fremdeles den linkede såpen?
  Kan den evt .også anbefales til nyfødte?
  https://uk.iherb.com/pr/Dr-Woods-Baby-Mild-Castile-Soap-with-Fair-Trade-Shea-Butter-Unscented-32-fl-oz-946-ml/39017

  • Reply Birgitte 17. mars 2017

   Ja det gjør jeg, men til nyfødte anbefaler jeg ikke såpe i det hele tatt. Bare vaske med vann og ev. litt ren økologisk olje.

  DIN KOMMENTAR