Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Dette er kultkremen stjernene sverger til

Både stjerner som Rihanna, Alexa Chung og Victoria Beckham, og makeup-artister verden over (meg selv inkludert), sverger til denne klassikeren.

Stjernenes hemmelige skjønnhetsvåpen heter Skin Food, og er designet for å gi fukt og pleie ut av en annen verden. Selv om den er veldig tykk i konsistensen trekker den godt inn i huden og etterlater den eksepsjonelt myk, beroliget og balansert.

Dette er en universalkrem som du kan bruke over hele kroppen, både i ansiktet, på leppene, på tørre albuer og knær, på hendene og neglbåndene, på føttene osv. Du kan bruke den som en rik og nærende nattkrem eller som mykgjørende og beskyttende dagkrem i vinterværet. Uansett hvor du bruker den vil den pleie tørr og sprukken hud og etterlate den babymyk og strålende.

Dessuten er den helt super å bruke under makeup, og det er en av grunnen til jeg alltid hadde en tube med Skin Food i kofferten da jeg jobbet aktivt som makeup-artist. Det er ingenting som gir et verre resultat enn å legge makeup på knusktørr vinterhud. Men med et lag med Skin Food før primer og foundation, så ble resultatet perfekt hver gang. Du kan dessuten legge litt på kinnben, brynsben, skuldre og krageben som en subtil highlighter.

Photo @m2cm8

Photo @m2cm8

Det er blandingen av solsikkeolje, mandelolje, rosmarinbladekstrakt og blomsterekstrakt av stemorsblomst, kamille og ringblomst, som gjør denne kremen til det vidunderproduktet det er, og som gjør at den passer til alle hudtyper:

 • Salisylsyren i stemorsblomstekstrakt virker beroligende på betent og fet hud med annlegg for akne.
 • Solsikkeoljen er rik på vitamin-E som er fantastisk for tørr hud.
 • Rosmarin stimulerer til økt sirkulasjon og gir en fastere hud og ungdommelig glød.
 • Bivoks mykgjør og gir en beskyttende barriere mot vær og vind.
 • Kun naturlige ingredienser – kan trygt brukes av både liten og stor.

Perfekt som julegave til en du unner silkemyk hud. Eller sett den øverst på din egen ønskeliste – huden din vil elske deg for det!

Photo @roof_talks

Photo @roof_talks

Skin Food finner du på helsekosten.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Tone H. Saines 24. januar 2017

  Hei,
  Takk for fin blogg med mange interessante innlegg. Men jeg lurer på om du virkelig prøver alt av oppskrifter og produkter du anbefaler, slik som Weleda Skin Food. Har du virkelig brukt denne som dagkrem? Og under make-up? Jeg kjøpte den etter å ha lest innlegget ditt, og synes den er helt forferdelig. Funker ikke engang som nattkrem da man blir superklissete, og putetrekket blir gult av misfarging. Jeg kunne aldri brukt denne som dagkrem! Man blir helt shiny og seig i fjeset :-(

  • Reply Birgitte 24. januar 2017

   Hei Tone. Så hyggelig at du liker bloggen :) Selvsagt tester jeg produkter jeg skriver om. Det var synd at den ikke funket for deg. Sånn er det jo dessverre, alt kan ikke passe alle. Som jeg skriver, er dette er fet krem, som egner seg spesielt godt til tørr hud enten som nattkrem eller som beskyttende krem i kaldt vintervær, og til tørre hudpartier på kroppen. Husk å peele huden godt 1-2 ganger i uken slik at produkter trekker bedre inn. Håper du får bruk for kremen på tørre hender, neglebånd, føtter, albuer osv. Hilsen Birgitte

  DIN KOMMENTAR