Kropp, Kroppsolje, Kroppspleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Dette er kroppspleien som både gir myk hud og ro i sjelen

[Inneholder affiliatelinker]

Jeg har lenge vært nysgjerrig på merket Therapie, og ble veldig glad da Lene på PureSkin.no bestemte seg for å ta det inn i nettbutikken. For en småsliten småbarnsmor er dette nemlig – som navnet tilsier – ren terapi.

Den anerkjente aromaterapeuten Michelle Roques-O’Neil har over 30 års praktisk erfaring med banebrytende innovative behandlinger, og utvikling av anerkjente produkter. Hun er dessuten kåret av Vogue til en av de 10 beste aromaterapeutene i verden. Therapie er formulert med det ypperste innen aromaterapi og urteingredienser for å gjenoprette et energinivå i ubalanse, lindre stress, gi følelsesmessig velvære, eller rett og slett gi deg en god natts søvn.

Det første som slo meg med produktene fra Therapie er hvor milde og skånsomme de oppleves. Nesten sånn at jeg lurte på om de kunne ha noen effekt i det hele tatt. Men her lot jeg meg lure.

Det første jeg testet var Awaken Skin Rehab Scrub, som har en utrolig spennende og effektiv kombinasjon av ingredienser:

 • Frysetørket ananas og melkesyre som løser opp døde hudceller,
 • zeolite-leire som trekker ut og absorberer giftstoffer,
 • eteriske oljer av sandeltre og rose som beroliger og mykgjør huden,
 • lotusfrø som har en unik anti-aldrende og reparerende effekt,
 • perlemor som har en skrubbende effekt
 • og grønn bambus som er en rik kilde til mykgjørende silisiumdioksid.

Dette er perfekt pleie for tørr og gusten vinterhud og når energinivået ikke er på topp. Huden blir myk som silke og du kjenner virkelig at blodsirkulasjonen kommer i gang. Dessuten synes jeg den har en oppkvikkende effekt som varer lenge. Awaken Skin Rehab Scrub blandes med litt vann til en paste, eller du kan blande den med en dusjgel eller såpe for en mildere skrubb. Jeg synes det enkleste faktisk er å bare ha litt og litt pulver på fuktig hud, istedenfor å lage en paste. Skrubben føles veldig mild på huden og den er drøy i bruk. Den er enkel å bruke og lett å skylle av. Denne blir i allefall fast følgesvenn hos meg gjennom resten av vinteren!

Her kan du lese mer om Awaken Skin Rehab Scrub.

Sjekk også ut Therapie’s Discovery Kit, som lar deg utforske et knippe av de mest populære Therapie-produktene. Dessuten perfekt som venninnegave!

Det andre produktet jeg har lagt min elsk på er Equilibrium Bath and Shower EssenceHer får du kombinasjonen av effektiv aromaterapi og mykgjørende oljer som virker beroligende og balanserende:

 • Equilibrium Bath and Shower Essence er spesielt utviklet for å løse opp i spenninger og roe ned stressede nerver.
 • Enten du er stresset, litt deppa eller sliten, gir denne behandlingen indre ro og balanse.
 • Eterisk olje av persisk rose gir en følelse av velbehag, mens neroli, bitterappelsin, og blodappelsin virker beroligende på nervesystemet.
 • Duften av jasmin virker oppløftende, fragonia, frankincense og lavendel gir ro og styrke, mens sandeltre virker styrkende på sinnet og trekker deg «ned på jorda».

Jeg har jo brukt mye eteriske oljer opp gjennom årene, mest for å tilsette duft på hjemmelagede oljeblandinger. Men det er ikke tvil om at disse oljene også har en terapeutisk effekt på kropp og sinn. Nettopp derfor digger jeg Equilibrium Bath and Shower Essence – her vet jeg at jeg får det ypperste av aromaterapi i én flaske, spesialdesignet av en av verdens beste aromaterapeuter. Jeg synes Equilibrium Bath and Shower Essence virkelig holder hva den lover. Den milde duften roer godt ned og det føles skikkelig ut som en dyp behandling. Dessuten blir huden utrolig myk og glatt, takket være den lette aprikoskjerneoljen som de eteriske oljene er blandet i. Du kan bruke Equilibrium Bath and Shower Essence både som badeolje og rett på huden i dusjen.

Her finner du mer info om Equilibrium Bath and Shower Essence.

Kombinasjonen av Awaken Skin Rehab Scrub og Equilibrium Bath and Shower Essence er uslåelig for meg. Skrubben virker oppkvikkende og utrensende og oljeblandingen roer ned og gir balanse. Resultatet er et beroliget sinn i en oppkvikket kropp – en sjelden følelse etter en lang og hektisk vinter!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

 • Reply Anne-Lise Arnesdatter 7. mars 2017

  Hei Birgitte! Jeg har rett og slett ikke råd til de merkene du foretrekker,sånn er det bare. Har tørr,sensitiv hud som reagerer på det aller meste. Har lenge vært fornøyd med rensen fra Andalou (iherb) den aller mildeste i serien,men nå klør også den. La Roche-posai Toleraine serien er fin,men IKKE rensen. Har du en rensemelk/lotion med få ingredienser å anbefale,eller hverfall tipse om? For jeg har virkelig googlet og sjekka, helt håpløst. Bruker hjemmelaget økologisk oljerens et par ganger i uka. Takknemlig for svar! Klem fra Anne-Lise.

  • Reply Birgitte 10. mars 2017

   Hei Anne-Lise! Da ville jeg forsøkt å rense med kun rene oljer daglig, slik du gjør et par ganger i uken, f.eks med mandelolje eller olivenolje. La huden være om morgenen, smør deg kun med en god ansiktsolje, og så renser du med olje om kvelden før du smører deg med olje. Håper dette kan funke for deg! Klem fra Birgitte :)

  DIN KOMMENTAR