Kroppspleie, Produktomtaler, Ren kosmetikk, Solkremguide

Derfor bør du smøre deg med karanjaolje i sommer

[Inneholder kommersielle linker]

Åh, det er så stas å oppdage nye oljer som man aldri har hørt om før! Karanjaolje var inntil nylig helt nytt for meg. Men etter å ha gjort litt research på denne er jeg ikke i tvil – dette er oljen jeg vil smøre huden min med i hele sommer!

Karanjaoljen er nemlig anerkjent for å kunne absorbere UV-stråling, jage bort innsekter og kryp, og for å ha et skyhøyt antioksidantinnhold som beskytter huden mot ytre påvirkninger og hindrer tidlige aldringstegn. Oljen kommer opprinnelig fra India og er tradisjonelt brukt i ayurvediske skjønnhetsritualer på grunn av sine ekstraordinære egenskaper. Den utvinnes ved kaldpressing av frøene fra Pongolote-tree, og brukes også mye mot hudplager som eksem og psoriasis, for sårheling og mot hodebunnsproblemer.

photo @__leoalexander

Acorelle Sun Oil er en 100% naturlig og økologisk sertifisert sololje basert på den ekstraordinære karanjaoljen.

Sololjen er formulert for å gi glød til huden, beskytte den mot ytre påkjenninger, tilføre næring, forlenge brunfargen og opprettholde en sunn hud. Foruten karanjaolje inneholder Acorelle Sun Oil også den patenterte ingrediensen Api OléoActif (AOA) – et synergiekstrakt fra pollen og propolis og en kraftig antioksidant som beskytter huden mot aldring og begrenser effekten av UVA- og UVB-eksponering.

LES OGSÅ: Dette skjer om du bruker sheetmaske hver dag

Faktisk skal Acorelle Beach Oil ha en UV-beskyttelse tilsvarende SPF 30, men fordi ikke karanjaolje står på listen over registrerte SPF-filtere, har de ikke lov til å reklamere med dette på tuben. Men for min del synes jeg det er helt topp å vite at jeg smører meg med en sololje som ikke bare gjør huden myk, velduftende og vakker, men som også har helt naturlig solbeskyttelse i seg. Så kan man jo velge å bruke en solkrem i tillegg på de områdene man trenger litt ekstra beskyttelse.

Konsistensen er silkemyk og oljen har en deilig, behagelig duft som er 100% naturlig, med sommerlige noter av mandelblomst, vanilje og frangipani, mmm… denne får bli med meg i strandbagen i hele sommer!☀

Her kan du lese mer om Acorelle Beach Oil >>

Introfoto: Kristine Almerud

 

FORRIGE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR