Grønn livsstil, Juice & smoothies, Kosthold, Plantebaserte oppskrifter, Spis deg vakker, Supermat & greens

Derfor bør du drikke matchalatte i vinter

[Inneholder afilliatelinker]

GREEN BEAUTY WEEK er i full gang og i går var vi så heldige å ha med oss Irina fra Happy Foods, som laget deilige matchalatter, goldenmilk (gurkemeielatte), matchabrownies og mye mer. Irina er også med oss på lørdag, så da får du muligheten igjen til å teste hennes fristende rawfood, sunne latter og snacks hvis du gikk glipp av det i går. Sjekk også ut den fine bloggen til Irina, Minmatglede.com.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14915390_1261251230585133_7465550088786782199_n.png?oh=614a6b566febc709cb4ff62a9f8293bc&oe=58907266

Irina har vært så snill å dele oppskriften på sin matchalatte med oss. Matcha inneholder hele 137 ganger mer antioksidanter enn grønn te, er like oppkvikkende som kaffe – men uten de samme bivirkningene, har stressreduserende egenskaper og er proppfullt av klorofyll, jern og andre næringsstoffer. Matcha lages av pulveriserte grønne teblader og har en eksepsjonelt knallgrønn farge. Energy Matcha fra TEATOX er laget av tencha-blader som er dyrket i Kagoshima i Sør-Japan. I motsetning til vanlig grønn te, får du i deg hele tebladet når du drikker matcha. Dette gjør matcha enda sunnere fordi den inneholder mye mer av de gode stoffene. Og med den deilige steamede mandelmelken er dette perfekt som varmende og energigivende alternativ til kaffe nå som kuldegradene kommer.

Irinas matchalatte:

Til en kopp:

1 ts TEATOX Energy Matcha-pulver

1 ts kokosblomstsukker

1 dl usøtet mandelmelk

Ha matchapulveret og kokossukkeret i en kopp. Fyll på halvfullt med tevann og visp med en liten matchavisp eller bare med en gaffel til alt har blandet seg godt. Tilsett steamet mandelmelk i resten av koppen. Bland forsiktig og dryss over litt matcha pulver fra en tesil til slutt.

Her finner du TEATOX Energy Matcha.

Fra TEATOX får du også et kjempepraktisk startersett som i tillegg til matchapulver, inneholder en praktisk matcha-visp som gir deg perfekt og fluffy skum – akkurat sånn en matcha skal være. Her finner du mer info om TEATOX Matcha Starter Set.

_1190927-1

Klikk her for fullt program for GREEN BEAUTY WEEK.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR