Hud, Hudpleie, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Den perfekte øyekremen + ISUN give-away!

[Inneholder affiliatelinker]

Jeg har aldri vært noen storforbruker av øyekrem og har egentlig vært fornøyd med å bare bruke ansiktsolje rundt øynene også. Oljer gir jo god fukt og er milde for den sarte øyehuden. Men jeg innser nå at det finnes produkter som gjør mer enn å holde tørrhetslinjer på avstand. Jeg har nemlig testet ut Peptide Eye fra ISUN, og det må være den mest næringsrike øyekremen jeg noen gang har vært borti.

I det du får den på huden kjenner du at den har en intens mykgjørende, kjølende og beroligende effekt. Konsistensen er lett og rik på én gang. Huden føles umiddelbart fastere og tørrhetslinjene blir redusert. Jeg kjenner virkelig at kremen gir dyp næring og pleie og jeg elsker den beroligende duften. Kremen er utrolig drøy i bruk (jeg skjønner nesten ikke hvordan jeg skal få brukt opp flasken noen gang), og har en innholdsliste så full av nærende og aktive ingredienser, at jeg ikke har sett maken.

Dette er bare noen av de fantastiske ingrediensene i Peptide Eye:

  • Aloe vera-gelé og aloe vera-juice, samt agurk, som virker kjølende og beroligende. Aloe vera-juicen er i tillegg infusert med en lang rekke pleiende urter og plantekstrakter, som kamille, lakrisrot, gojibær, grønn te og mariatistelfrø.
  • Ulva Lactuca – en grønnalge som øker kollagen- og elastinproduksjonen, virker beroligende og betennelseshemmende og gir fastere hud med færre rynker.
  • Vitamin C, CoQ10, SOD, blåbær og acai, som alle virker som kraftige antioksidanter.

Peptide Eye påfører du på nyrenset hud. Produktet er som sagt veldig drøyt i bruk, så du trenger kun en bitteliten mengde. Bruk lette bevegelser og klapp forsiktig kremen inn rundt hele øyepartiet før du påfører ansiktsolje eller annen fuktighet.

Her finner du mer info om Peptide Eye fra ISUN.

GIVE-AWAY!

Nå har du sjansen til å stikke av med en Peptide Eye fra ISUN! Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på the PURE blog og legge igjen en kommentar i kommentarfeltet der, hvor du forteller oss hva du kunne tenke deg å lese mer om der i 2017.

Husk at du må legge igjen kommentaren på the PURE blog, og ikke her ;)

Vi trekker en heldig vinner 10. januar!

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

DIN KOMMENTAR