Ansiktsolje, Hår, Hårprodukter, Hud, Hudpleie, Kropp, Makeup, Naturlig skjønnhet, Produktomtaler, Ren kosmetikk

Best of 2016 – Mine topp 5 beautyfavoritter

[Inneholder affiliatelinker]

2016 har vært et fantastisk år hvor jeg har testet og prøvd ut så utrolig mange gode naturlige produkter. Jeg har funnet masse nye favoritter som kommer til å ha fast plass på badehylla mi i flere år fremover.

HER FÅR DU MINE TOPP 5 BEAUTYFAVORITTER FRA 2016:

_11805631. ISUN Miracle Night Balm:
Jeg har jo testet utallige oljer, serum, kremer og masker opp gjennom årene, og mye av det har vært veldig bra. Men det er sjelden jeg prøver et produkt med så umiddelbar effekt som det denne balmen gir. Med én gang jeg smører den på kan jeg kjenne at huden fuktes og beroliges i dybden. Huden blir fullstendig mettet med næring og den blir umiddelbart silkemyk og strålende. Balmen smelter lett inn i huden og er veldig drøy i bruk. Her kan du lese hele innlegget om ISUN Miracle Night Balm.

_11808022. A’kin Brightening Rosehip Oil:
Her kombineres den prisvinnende, økologiske nypefrøolje-formulaen med C-vitamin, som booster kollagenproduksjonen, virker lysnende på pigmentflekker og jevner ut hudtonen, har antioksidant-effekt og reduserer synligheten av UV-skader i huden. Jeg elsker nypefrøolje, og kombinasjonen med C-vitamin er bare uslåelig. Her finner du hele innlegget om A’kin Brightening Rosehip Oil.

LES OGSÅ: Dette er oljen alle vil ha nå

_1170912 (1)
3. RMS Un Cover-Up:
Etter mange år som makeup-artist er jeg blitt utrolig kresen på concealere. De skal dekke perfekt over mørke ringer, kviser, arr og røde partier, uten at resultatet blir kakete eller tørt. Og så skal de sitte leeenge. Og gir de huden pleie og fukt i tillegg – ja, da er jeg solgt. Jeg hadde nesten gitt opp håpet om å finne en naturlig og økologisk concealer som sto til alle kravene på lista mi, men da jeg testet RMS Un Cover-Up var det love at first sight. Her kan du lese hele innlegget om min favorittconcealer.

14487362_136662750129061_1250203742221893632_n-1
4. Odacité Synergie[4] Immediate Skin Perfecting Beauty Masque:
Jeg elsker å mikse mine egne ansiktsmasker med naturlige ingredienser fra kjøkkenskapet. Men da jeg kom over denne masken fra Odacité måtte jeg bare bønnfalle Lene om å ta den inn i nettbutikken! Dette er nemlig noe av det mest innovative jeg har vært borti når det gjelder ansiktsmasker. For hvor genialt er det ikke med en maske som både detox’er, peeler, jevner ut hudtonen OG booster kollagenprodusjonen? Og som du selv mikser med enten vann eller andre valgfrie ingredienser som passer akkurat det din hud har behov for? Les hele innlegget om Odacité Synergie[4] Immediate Skin Perfecting Beauty Masque her.

_mg_8079-1
5. Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition:
Min nye hårmaskefavoritt dufter helt fantastisk av hvit grapefrukt, søt appelsin, patchouli, ylang ylang og geranium og gjør håret mitt mykere enn det jeg trodde gikk an. Og for meg som er en oljefrik så er det ingenting som er bedre enn å gi hår og hodebunn pleie og næring med rene, naturlige oljer. Nå har jeg brukt den 1 gang i uka i noen uker og jeg ser virkelig forskjell på håret mitt. Det er mye mer glansfullt og ser mye sunnere ut, hodebunnen er frisk og balansert og håret blir ikke like fort elektrisk. Perfekt for knusktørt vinterhår som trenger ekstra pleie! Her finner du innlegget mitt om Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition.

Takk for følget i året som har gått, og ønsker deg et naturlig vakkert 2017!

Birgitte 😊

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

8 KOMMENTARER

 • Reply Ruben 5. januar 2017

  Hei!

  Hvilken Aloe Vera til å smøre på huden anbefaler du, og hvor kan en få kjøpt den?

  Mvh. Ruben.

 • Reply Tine 4. januar 2017

  Hei
  Hva synes du om ECO Minerals Perfection foundation ?
  Mvh Tine

  • Reply Birgitte 6. januar 2017

   Den har jeg dessverre ikke kjennskap til. Hilsen Birgitte :)

 • Reply T 3. januar 2017

  Hei .
  Har akkurat bestilt RSM Un Cover Up gleder meg :-)
  Vet du om green spirit har sluttet med Terre d Oc Mineral foundation?
  Har du en annen foundation du kan anbefale?
  Tusen takk for en fantastisk blogg :-) Venter boka di i posten også :-)))))

  • Reply Birgitte 6. januar 2017

   Hei! Så stas å høre at du liker bloggen og at du har bestilt boka :)

   Så bra, håper du faller like pladask som jeg har gjort! :) Det kjenner jeg dessverre ikke til, kan du ikke sende dem en mail og høre? Jeg er ikke så veldig glad i mineralfoundation, så har ikke noen anbefalinger på akkurat det, men jeg synes Un Cover-Up funker utmerket å bruke litt av i hele ansiktet dersom man trenger å dekke til røde områder, urenheter osv.(bruk gjerne en bred foundationpensel til påføring). Og så kan man pudre lett over med Un Powder fra RMS hvis man vil matte det ned litt ;) Klem fra Birgitte

 • Reply Linda Irene Tverfjell 3. januar 2017

  Hei:) Må bare si at jeg elsker bloggen din. Begynte selv for noen år siden å legge om livsstilen til økologisk. Du gjør det iallefall mye lettere å velge blant alt som er der ute. Det er en ting jeg lurer på. Bør man velge samme merke innen ansiktspleie, eller er det bare å mikse mellom flere merker alt etter hudens behov? Har nemlig hørt at en bør holde seg til samme merke for alle ansiktsprodukt, da de vil virke bedre sammens. Hva mener du?

  • Reply Birgitte 6. januar 2017

   Så koselig å høre, tusen takk! :) Neida, du tenger ikke nødvendigvis det. Fordelen med å velge flere produkter av samme merke er at produktene ofte er skapt for å utfylle hverandre, men selv mikser og matcher jeg som jeg føler for, med det beste fra ulike merker ;)

  DIN KOMMENTAR