Makeup, Produktomtaler, Ren kosmetikk

5 knallrøde og trygge leppestifter

Festsesongen er like rundt hjørnet og ingenting er finere enn knallrøde lepper på julebord, julaften og nyttårsaften! Heldigvis finnes det leppestifter som gir lekre røde lepper med holdbar farge og som er uten bly og andre giftstoffer som finnes i mange vanlige leppestifter. Fargestoffene som brukes i naturlige og økologiske leppestifter er heller ikke noe du bør svelge i deg altfor mye av, men for en kveld eller tre i desember går det helt fint!

Her er 5 knallrøde og trygge leppestifter:

  image

Jane Iredale PureMoist LipColour i fargen Carrie. Mykgjørende og holdbar leppestift som du finner i mange hudpleiesalonger og på janeiredale.no.

                                           image

Nvey Eco Advanced Care Lip Color i fargen 356 Rich Brick Ruby. Medium dekkevne med naturlig resultat. Fås på super-helse.no.

                   image

Vapor Organic Beauty Lipstick i fargen Tryst gir et matt resultat som holder lenge. Konsistensen er mer som en lipstain enn en leppestift. Du finner den på naturisimo.com og på beingcontent.com.

                                image

The Organic Pharmacy Organic Glam Lipstick i fargen Red er mykgjørende og holdbar, og du får den på Gimle Økologiske Parfymeri, naturisimo.com og på nelly.com.

image

Ilia Beauty´s leppestift i fargen Wild Child er knallrød og holdbar med en lett mykgjørende konsistens. Du finner den på beingcontent.com og på spiritbeautylounge.com.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

4 KOMMENTARER

 • Reply Julie 23. oktober 2016

  Jeg ønsker å kjøpe meg noen leppestifter som er trygge å bruke mye, sånn typ flere dager i uka. Tror du jeg vil kunne finne det i butikk i Oslo? Hvilke stoffer skal jeg unngå? Og hvorfor er disse stoffene farlige, og hvorfor er ikke vanlige merker trygge?

  :)

  • Reply Birgitte 24. oktober 2016

   Hei! Jeg er veldig glad i leppestiftene fra Treat Collection, disse finner du ikke i butikk, kun på pureskin.no. I neste uke finner du dem i vår Green Beauty Week i Tønsberg, og da kan man prøve farger osv. Ellers kan du ta deg en tur på Gimle Økologiske Parfymeri, der har de også masse fint.

   • Reply Julie 24. oktober 2016

    Takk for svar! Hvilke ingredienser bør man være obs på? :)

    • Reply Birgitte 28. oktober 2016

     Det er mange ingredienser som kan være potensielt skadelige og allergifremkallende. Det letteste er å bruke verktøy som http://www.ewg.org/skindeep/ hvor du kan søke opp leppestiften din eller søke opp ingrediensene på leppestiften og se om det holder mål :)

  DIN KOMMENTAR