Makeup, Produktomtaler, Ren kosmetikk

100 % Pure Mascara

Etter mange år i bransjen er jeg blitt rimelig sær på hva jeg liker. Mascaraen skal ha en akkurat passe stor kost som fordeler produktet jevnt og uten å klumpe, og som er god å holde i. Konsistensen skal være kremete og heldekkende, men ikke for generøs slik at jeg må fjerne mye produkt fra kosten før påføring. Den bør ha et lekkert og rent design, og selvsagt være fri for giftstoffer og helst økologisk. Med andre ord: Ikke enkelt å være mascara i min sminkekoffert.

Om dette blir min nye privat- eller jobbmascara vet jeg ikke enda. Den er nemlig så god at jeg vurderer å beholde den selv! Eller i allefall bestille en til for å ha i kofferten min. Beholderen er i blankt sølv og er akkurat passe stor. Kosten ligger godt i hånden og påfører mascara som en drøm. Jeg trengte ikke fjerne overflødig produkt, klumper var helt utelukket uansett. Resultatet ble flagrende lange, flott separerte vipper, som ikke ser oversminket ut. Perfekt!

Nevnte jeg at mascaraen blant annet er laget av fruktpigmenter og svart te-ekstrakt? Ikke at jeg anbefaler deg å smake på mascarakosten din, men denne mascaraen er så mild og naturlig at du faktisk kunne gjort det!

Ingredients: Organic Green Tea, Vitamin E (a-tocopherol), Honey Beeswax, Contains All or some of the following Pigments: Blackberry, Blueberry, Black Tea, Grape Skin, Pomegranate, Acai Berry, Boysenberry, Blackcurrant and Raspberry, Oat Protein, Wheat Protein, Provitamin B5, Seaweed Powder, Coconut Stearic acid, Mica (for shimmer in the Blackberry and Blueberry), Cocoa Butter, Pearl Powder, Rice Powder, Cacao Powder and Powdered Coffee Beans, Lavender Honey, Extracts of Oregano, Thyme, Rosemary, Lavender and Golden Seal

100 % Pure får du på natures-harvest.net. Husk grensen på 200 kr når du handler fra utlandet på nettet, hvis du vil slippe toll og moms.

FORRIGE INNLEGG NESTE INNLEGG

LES OGSÅ:

2 KOMMENTARER

  • Reply Anne 19. juli 2019

    Hei! Takk for mange gode tips gjennom både bok og blogg gjennom mange år 🙂 Du har ikke tilfeldigvis tips til en god maskara som holder seg fin gjennom en lang dag uten å gi vaskebjørnøyne eller dryssing. Jeg gifter meg i august, og trenger helst en som også holder seg fin om det skulle bli noen tårer 🙂 Vil denne maskaraen være et godt valg til dette?

  • Reply Yvonn 13. mai 2018

    100% pure sine produkte finnes også på Karma.no, norsk side :)

  • DIN KOMMENTAR